VIP-Messenger
Copyright: »ANPdata & WEBdesign« 2010

VIP-Messenger henvender sig til alle privatpersoner - wordwide, og kan betjenes fra enhver computer eller mobiltelefon i hele verden. Første gang man anvender programmet, skal man oprette sig som 'Ny bruger' og man vælger et unikt kaldenavn og en adgangskode. Endvidere skal fulde navn og mailadresse angives ved tilmelding. Disse oplysninger behandles naturligvis fortroligt og kan ikke ses af andre.

Oprettelse af en ny bruger samt ændring af adgangskode kan ikke ske fra en mobiltelefon men alene fra en computer.

Auto / Manuel
Som udgangspunkt er 'Manuel' valgt, og dette betyder, at man skal klikke på 'Check' for at undersøge om der er kommet nye beskeder. Vælges 'Auto' vil der for hver 60 sekunder checkkes for nye beskeder. Vær opmærksom på, at 'Auto'-indstillingen medfører en øget trafik på mobiltelefonenens GPRS-forbindelse.

Send besked
Beskeder sendes fra et separat vindue, hvor man vælger modtageren fra en rulleliste med ens kontaktpersoner. Brug telefonens navigationstaster til at rulle frem til det ønskede navn.

Beskeden sendes ved at klikke på knappen 'Send'.

Besked modtaget
Teksten er kun synlig, når der er ankommet en besked, der venter på at blive læst.

Den nye besked åbnes i et nyt vindue, hvorfra der er mulighed for at slette eller besvare beskeden. Ved at vælge 'Besvar' er modtagerfeltet automatisk udfyldt med navnet på den sidste man har modtaget en besked fra.

Når man modtager en fil, kan den gemmes på mobiltelefonen ved at klikke på beskedteksten. Filen kan så (forudsat at mobiltelefonen genkender det pågældende filformat) senere åbnes fra det sted, hvor den blev gemt.

'beskedcenter.dk/wap.htm'

Vær opmærksom på, at du skal betale dit telefonselskab sædvanliger takster for at bruge GPRS / WAP. Oplysninger om takster (tidstakst og/eller trafiktakst) kan du få oplyst hos dit mobiltelefonselskab.

Hvis du betaler f.eks. 4 kr. pr. MegaByte trafik vil du kunne spare op til 70% ved at bruge VIP-Messenger (IMMS)*   frem for at sende SMS'er. F.eks. kan du sende en besked på 3-4 linier (ca. 50 tegn) for kun ca. 3 ører.

*) IMMS står for Internet Mobile Message Service

God fornøjelse!

ANPdata & WEBdesign
TLF. 22 32 61 02