VIP-Messenger
Copyright: »ANP-Data & WEB-Design« 2006

Det er gratis at benytte VIP-Messenger til privat brug, idet »ANP-Data & WEB-Design« stiller programmet til rådighed på internettet for registrerede private brugere. »ANP-Data & WEB-Design« bevarer rettighederne til såvel programkoder som design og programmet må ikke kopieres eller ændres, ligesom enhver anvendelse af programmet skal ske ved anvendelse af de af »ANP-Data & WEB-Design« programmerede internetsider.

Til virksomheds- og foreningsbrug har »ANP-Data & WEB-Design« udviklet en billig, men særlig udgave af programmet, der har velegnede funktioner til at løse kommunikationsformidlingen i ethvert netværk. Kontakt »ANP-Data & WEB-Design« for nærmere oplysninger.

Det er tilladt at bruge et alias (nickname), blot det ikke virker anstødeligt eller krænkende. Det er KUN tilladt at anvende egne fotos i profilen. Fotos må ikke være pornografiske eller på anden måde anstødelige eller krænkende. Det er god skik, at man angiver sit rigtige og fulde navn i ens profil, og der SKAL angives en korrekt e-mail adresse. Det er hermed også sagt, at det er forbudt at bruge en falsk e-mail adresse.

Det er ikke tilladt for brugene at distribuere reklamer på VIP-Messenger.

Brug ikke skældsord, bandeord og nedsættende bemærkninger i beskeder. Heller ikke for sjov, da det er svært for modtager at se, om det er skrevet med et glimt i øjet.

ANP-Data & WEB-Design afgør suverænt hvornår der forligger et brud på god net-etikette og er berettiget til når som helst at udelukke brugere fra at bruge programmet.

»ANP-Data & WEB-Design« 1) kan ikke gøres ansvarlig for skader af nogen art som følger af brugen af VIP-Messenger, og 2) er ikke ansvarlig for manglende funktionalitet eller fejl ved programmets afvikling og 3) er heller ansvarlig for brugernes adfærd på VIP-Messenger. Alle opfordres til at følge god net-etikette (netikette) - og er du i tvivl om hvad det er, så søg på nettet og læs mere om emnet, men kort og godt så skal man opføre sig ordentligt.

Send- og modtage-funktionerne i programmet kan betjenes fra en mobiltelefon med GPRS fra adressen: 'beskedcenter.dk/public/wap.htm'

God fornøjelse!

ANP-Data & WEB-Design
TLF. 98 31 53 41